Patientexempel

Patient med svåra ischiasliknande symptom

Patienten kunde inte sitta på grund av svåra smärtor i ben och rygg. Inom sjukvården trodde man att det kunde vara en svårartad ischias. Behandlingar med värktabletter, stolpiller, sjukgymnastik, ultraljud och laser hjälpte inte. Inte heller försvann problemen genom behandlingar hos massörer, naprapater, akupunktörer eller kiropraktorer. Till slut kom patienten i kontakt med Sven-Olov Jacobsson – Master SOJ – och efter ett par behandlingar var större delen av besvären borta.

”Jag fick min första behandling på måndag kväll och en andra behandling på onsdag morgon. På fredag morgon kunde jag gå på normalt sätt i trappan och för första gången på en evighet sitta ner och äta frukost!”

Patient med allvarlig allergi

Patienten utvecklade i tidig ålder allvarlig allergi mot bland annat pollen, pälsdjur, frukt, grönsaker och nötter. Problemen blev värre över tid med symptom som svullna slemhinnor, ögonbesvär, andningssvårigheter, klåda, trötthet och huvudvärk. Med hjälp av Master SOJ och Medicinsk Qigong har patienten numera kontroll över sin allergi.

”Jag försöker träna Qigong varje dag och jag märker hur bra kroppen mår av det.”

Patient med smärta i rygg- och nacke

Efter en fallolycka drabbades patienten av ihållande rygg- och nacksmärtor och behandlade dessa med hjälp av kiropraktorer. Dessa behandlingar lindrade smärtan under kortare perioder för att sedan komma tillbaka. En av de behandlande kiropraktorerna tipsade patienten om Master SOJ och efter endast tre behandlingar med Medicinsk Qigong är värken borta och nattsömnen återställd.

”I mitt tycke är denna behandling den ypperligaste man kan erhålla!”